Onsdag!

Årets första dopp. Del I: Ö utanför MarstrandEfter att ha cyklat bort på ett kort redaktionsmöte tar E och jag kaffetermos, makrillburkar & bilen och åker upp till Marstrand. Efter att ha glidit igenom kanalen med en ihållande vindputt i ryggen och ett gammalt segelfartyg längs sidan hittar vi ytterligare ett sådant där på-pricken-ställe för fikapaus. Det finns till och med en gräsplätt om man skulle vilja ta med sig tält nästa gång och en sittsten som gjord för att använda då man tar av sig kajaktossorna. Ett litet projekt i sig minst sagt.

Erik paddlar Eski. En kajak är inte längre bara en kajak. På uthyrningsstället pratar han så fint och insnöat, han har lärt sig ett kajakspråk som jag inte behärskar. När det sedan bara är vi och havet är det lättbegripligt med sådant som "ljuvligt" och "herrejävlar vilken känsla". Tillbaka är det motströms och bara att bita i men stora delar av dagen är mest ett enda stort wow.


Årets första dopp.
Del II (Erik): Udden, Delsjön


Så kör vi tillbaka. Slänger ner rödvin, bananer, choklad och ungerska korvar och sticker direkt till Delsjön. Myggorna, Adrian, Lisa och Christo är där.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback