Måndag i Munkebäck

Man sitter med clementiner och nyfärgat hår. Man har saknat E hela dan medan man var på jobb. Det är inte alltid så men ibland är det så alldeles påtagligt. Man har varit i färgaffären för att det är roligt att engagera sig i en gammal kökssoffa. Man har arbetat som redaktör och hållt ihop trådar. Man försöker förstå sig själv.

Köpt rooibos vanilj och skulle kunna säga att det har med hösten att göra. Det har det ju om jag fyller det med den betydelsen men jag är så trött på sånt; hålla fram grejer som känslomarkörer eller lägesbeskrivningar. Och vad just nu har inte med hösten att göra?

Man undrar var Karin blev av, hon som varit här hela helgen. Man undrar vad det ska bli av den där intervjun man gjorde i kolonin igår. Man undrar inte egentligen, man bara tycker att saker och ting borde förhålla sig annorlunda. Man börjar fundera på det där med att åka till Azerbajdzjan igen.

Dagens låt är
Mansard Roof. Förstår inte varför ultrafantastiska band som Vampire Weekend och Glasvegas måste ha så icke-estetiska namn. (Det är mycket man inte förstår.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback